ناشناس

روانشناسی: احساس پوچی میکنم" باید چیکار کنم؟

منو هیچ چیز خوشحال نمیکنه حتی رسیدن به اهدافم چیکار باید بکنم
Friday, April 20, 2018
الوقت المقدر للدراسة:
مؤلف: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

روانشناسی: احساس پوچی میکنم" باید چیکار کنم؟

ناشناس ( تحصیلات : فوق دیپلم ، 22 ساله )

منو هیچ چیز خوشحال نمیکنه حتی رسیدن به اهدافم چیکار باید بکنم


مشاور: خانم موحدنساج

سلام به شما پرسشگر محترم و سپاس بابت اعتمادتان به راسخون، امیدوارم این پاسخگویی زمینه ای باشد برای رفع مشکلتان.
سوال شما به صورت بسیار کلی مطرح شده و از آنجایی که بنده هیچ گونه اطلاعاتی در رابطه با خصوصیات اخلاقی ، روابط خانوادگی، پیشینه بیماری یا مصرف دارو و... شما ندارم، این پاسخویی به صورت کلی خواهد بود. وقتی شخصی می گوید هیچ چیز من را خوشحال نمی کند، چند احتمال وجود دارد. افسردگی و یا نشانه هایی از شروع آن، ضعف در اعتماد به نفس، خودشیفتگی.
یک نکته جالب در باره این سه حدس این است که یکی از اصلی ترین منشا های هر سه آنها نداشتن اعتماد به نفس کافی است و عدم شناخت درست خود و محیط اطراف است. افراد زیادی اعتقاد دارند اعتماد به نفس خوبی دارند ولی با کمی دقت در نوع و سبک زندگی آنها خلاف این نتیجه به دست می آید. مثلا کسانی که دچار افسرگی می شوند اکثرا به این دلیل است که در مواجهه با مشکلات زندگی یا برخوردهای اجتماعی نتوانسته اند تصمیم و یا رفتار درستی داشته باشند و به مرور با تکرار این اتفاق دچار حس سرخوردگی و در نهایت افسردگی می شوند. برای بهبود احساس خود بهتر است اعتماد به نفس خود را ارتقا دهید تا با این کار سلامت روان خود را تضمین کنید.
- زمان بیشتری را برای شرکت در کارهای گروهی ، جمع های دوستانه، ورزش های تیمی و تفریحات سالم با دوستان نزدیک خود اختصاص دهید. جمع های صمیمی تنش های روحی را کاهش داده و روابط اجتماعی و در پی آن اعتماد به نفستان را بهبود خواهد بخشید. البته دقت داشته باشید که بودن در جمع نباید آسیبی به برنامه های شخصی و زندگی روزمریتان داشته باشد. پس با مدریت صحیح زمام زندگیتان را در دست بگیرید.
- زندگیتان را هدف گذاری کنید. اهداف خود را در سه دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت یادداشت کنید و زمان احتمالی رسیدن به اهداف خود را مشخص کنید، حتما برنامه های خود را بنویسید و در راستای رسیدن به آنها در زمان مشخص شده کوشش کنید. برنامه ریزی به زندگیتان هدف و پویایی داده و احساس مفید بود و در نهایت اعتماد به نفستان را افزایش می دهد.
- روی مهارت خودآگاهی خود کار کنید، خودآگاهی یعنی شناخت کامل خصوصیات مثبت و منفی، داشته ها، ارزش های فردی، استعدادها، قابلیت های بلقوه، شباهت و تفاوتهای خود با دیگران.
اکثر افراد ادعا می کنند خود را می شناسند ولی وقتی خود را درگیر پروسه خودآگاهی می کنند به این مهم پی می برند که تاکنون شناخت درستی از خود نداشته اند و بیشتر آسیب هایشان به این دلیل است.
- داشته های زندگی شخصیتان را بهتر ببینید، تمرکز ما آدمها بیشتر روی نداشته هایمان است از این رو به عبارت ساده حالمان خوب نیست، در حالی که اگر به نیمه پر زندگیمان نگاه کنیم خواهیم دید که زندگی منحصر به فردی داریم.
- سعی کنید تغییراتی اساسی در سبک زندگی و محیط اطراف خود ایجاد کنید، زندگی های راکد انسان را دل مرده و بی انگیزه می کند.
موفق باشید.
 
بیشتر بخوانید:
غمگینی ها و افسردگی و شیوه های مواجهه با آن
 روش‌های خود – انگیزی



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.