محمد

فضای مجازی

سلام و خداقوت من یک خواهر 15ساله دارم که بسیار وابسته به مبایل و فضای مجازی هست.خانواده ما یک خانواده مذهبی هست ولی خواهرم خیلی به عقاید ما پای بند نیست و متاسفانه در فضای مجازی با دوستان خود دنبال دوستی ها و ارتباطات نادرست ونا مشروع هست.من خطش رو گرفتم و اکانتش رو دیلیت کردم.می خواستم بدونم رفتار درستی که ما باید با خواهرم داشته باشیم چی هست؟؟؟
Thursday, June 15, 2017
الوقت المقدر للدراسة:
مؤلف: حسن نجفی
موارد بیشتر برای شما

محمد

فضای مجازی

محمد ( تحصیلات : فوق دیپلم ، 24 ساله )

سلام و خداقوت
من یک خواهر 15ساله دارم که بسیار وابسته به مبایل و فضای مجازی هست.خانواده ما یک خانواده مذهبی هست ولی خواهرم خیلی به عقاید ما پای بند نیست و متاسفانه در فضای مجازی با دوستان خود دنبال دوستی ها و ارتباطات نادرست ونا مشروع هست.من خطش رو گرفتم و اکانتش رو دیلیت کردم.می خواستم بدونم رفتار درستی که ما باید با خواهرم داشته باشیم چی هست؟؟؟


مشاور: خانم مولوی زاده

با سلام خدمت شما برادر گرامی؛ متأسفانه معضل جامعه کنونی ما در اکثر خانواده ها، استفاده خارج از چارچوب نوجوانان از فضای مجازی می باشد که مسائل و مشکلات زیادی در این زمینه برای اکثر خانواده ها به وجود آورده و زمینه بروز آسیب های جدی برای آنها به همراه خواهد داشت. در درجه اول، داشتن تلفن همراه شخصی برای نوجوان در شرایط سنی خواهر شما به هیچ عنوان توسط مشاور توصیه نمی گردد. فضای مجازی و نامحدودی آن از طرفی و شدت هیجانات نوجوان نیز از طرف دیگر زمینه بروز آسیب های جدی را برای وی به همراه داشته که متأسفانه نوجوان از این موضوع غافل گردیده و گاه در این غفلت چنان پیش می رود که عواقب جبران ناپذیری برای وی به همراه دارد. در اینجا به شما برادر محترم و دلسوز توصیه می گردد که همراهی و نظارت خود را از خواهر گرامی خود قطع ننموده و علاوه بر نظارت، وی را از حمایت خود نیز برخوردار سازید. به دلیل اینکه نوجوان در این سن در شرایطی به سر می برد که حس استقلال در وی نوعی ایجاد لجاجت و سرکشی ایجاد می کند به شما برادر محترم توصیه می گردد که رفتار منفعلانه در مقابل ایشان داشته و از رفتارهای سرسختانه و غیر قابل انعطاف پرهیز نمایید. ضمن اینکه در خصوص استفاده ایشان از فضاهای مجازی جدیت لازم را به خرج دهید با حمایت های روحی و روانی از ایشان زمینه بروز آسیب های دیگر را در وی کاهش دهید. مثلا با جایگزین کردن موضوعات دیگر در زندگی برای وی ایجاد انگیزه نمایید. بطور مثال انجام کلاسهای ورزشی، کلاسهای هنری و به طور کلی اموری که پرداختن به آنها در ایشان احساس مطلوب به همراه دارد می تواند جایگزین خوبی برای فضای مجازی باشد. توجه بیشتر به فضاهای حقیقی مثبت و کارآمد، علاوه بر ایجاد نشاط و صرف انرژی در سنین نوجوانی و جوانی، به رشد و شکوفایی فرزندان ما کمک نموده ضمن اینکه آنها را در برابر آسیب های احتمالی در اجتماع مصون و محفوظ می نماید. با آرزوی موفقیت و سلامتی



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.