ناشناس

بی حوصله م برای وقت گذاشتن با بچه م"لطفا راهنماییم کنین.

باسلام باوجوداینکه پسرم رودوست دارم ولی حوصله ندارم برایش وقت بگذارم و نمی دانم بااین مشکل چه کنم
Saturday, March 17, 2018
الوقت المقدر للدراسة:
مؤلف: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

بی حوصله م برای وقت گذاشتن با بچه م"لطفا راهنماییم کنین.

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 35 ساله )

باسلام باوجوداینکه پسرم رودوست دارم ولی حوصله ندارم برایش وقت بگذارم و نمی دانم بااین مشکل چه کنم


مشاور: خانم موحدنساج

سلام به شما والد محترم و سپاس بابت اعتمادتان به راسخون امیدوارم این پاسخگویی بتواند مقدمه ای برای رفع مشکلتان باشد .با توجه به کلی بودن سوال و نداشتن اطلاعات دقیقی از سن و جنسیت شما ،سن پسرتان، شرایط روحی شما و خانواده ، رابطه همسرتان با شما و ... بنده فقط به چند توصیه کلی بسنده می کنم امیدوارم مفید فایده باشد.
ابتدا باید به علت بی حوصلگی خودتان پی ببرید، و سپس با ایجاد تغییرات اساسی در خود، روابتتان را بهبود بخشید:
۱- علائم گفته شده تا حدود زیادی به افرادی مشابه است که دارای کم خونی یا کم بودن آهن و یا ضعف عمومی بدن هستند، که این حالت در زنان بسیار شایع تر از مردان است.بسیار دیده شده که با مداوای کم خونی یا کمبود آهن بدن روحیات شخص به کلی دگرگون شده و حساسیت ها، بی حوصلگی ها و ضعف اعصاب و احیانا پرخاشگری او تا حد زیادی تعدیل شده است. پس لطفا حتما نزد یک پزشک مراجعه کرده و از او با توجه به شرایطتان تقاضای چکاب کامل داشته باشید.
۲- مهارتهای فردی و اجتماعی خود را تقویت کنید، ما ده مهارت اصلی داریم که یادگیری آنها برای همه لازم و ضروری است. خودآگاهی،همدلی، روابط بین فردی، روابط اجتماعی، حل مسئله ، تصمیم گیری، تفکر خلاق، تفکر نقاد ، کنترل استرس، کنترل خشم.آموزش و توضیح در رابطه با این ده مهارت در اینجا به دلیل گستردگی وجود ندارد، ولی حتما در این رابطه زیاد مطالعه کنید و در صورت امکان در کلاس هایی که در مراکز مشاوره برای آموزش همگانی این مهارتها با عنوان مهارتهای زندگی وجود دارد شرکت کنید.برای هر کدام  تمرینهای زیادی برای نهادینه کردن آنها در فرد وجود دارد که سعی کنید با حوصله و صرف زمان مناسب برای یادگیری آنها آینده روحی و روانی خود و خانوادیتان را تضمین کنید.
۳- شادی حق طبیعی همه افراد است، کسانی که نمی توانند زندگی شادی داشته باشند در ایجاد ارتباط با دیگران نیز دچار مشکل می شوند.
۴- اکثر والدین پس از ازدواج خود را فراموش می کنند و همه همت خود را معطوف برآوردن کردن نیازهای فرزند و همسر خود می کنند.ولی باید توجه داشت که با این کار نمی توانند آرامش کاملی برای خانواده به ارمغان آورند زیرا رکن اصلی یعنی سلامت روحی خود را فراموش کرده اند.
۵- ورزش کنید، ورزش های هوازی و جمعی به غیر از افزایش سلامت جسمی و در پی آن آرامش روحی باعث ارتقای اعتماد به نفس و مهارتهای اجتماعی شما خواهد داشت.
۶- تفکر مثبت داشته باشید، نیمه پر لیوان روابطتان با دیگران را ببینید و خوبی های این تعاملات را برای خودتان تا حدودی بزرگ جلوه دهید.
۷- بخشی از زمانتان را برای رسیدگی به علایق شخصیتان صرف کنید، با این کار انرژی خود را برای رسیدگی به امور خانواده باز آفرینی کنید.
۸- مهارتهای فرزند پروری را بیاموزید ، آگاهی زیاد، اعتماد به نفس و در پی آن توانایی  کنترل شرایط را برای شما آسانتر کرده و سردرگمی ها را کمتر می کند.
۹- روابط خصوصی با همسرتان را اصلاح کنید، اگر روابط زن و مرد به صورت درستی شکل گرفته باشد، با افزایش شادابی زوجین باعث گرمی و پویایی بیشتر والدین می شود.
۱۰- بدنتان را ریلکس کنید، چند روش برای آن پیشنهاد می شود:
- در مواجهه با احساسات منفی نفس عمیق (شکمی) داشته باشید ،دم از طریق بینی ۳ ثانیه ، نگه داشتن اکسیژن در ناحیه شکمی۱۲ ثانیه و خروج دی اکسید کربن به آرامی و از ناحیه دهان ۶ ثانیهبین ۳ تا ۱۲ مرتبه این نوع تنفس را تکرار کنید. 
- با گوش دادن به موسیقی ملایم و چشم های بسته مکان هایی که برای شما آرام بخش است ، مانند ساحل را تصور کنید.سعی کنید این کار را روزانه بین ده تا سی دقیقه انجام دهید.
- در مواجهه با احساسات منفی به خصوص خشم نسبت به رفتار و گفتار دیگران ، مشت خود را محکم ببندید و یک مرتبه باز کنید.این عمل را می توانید سه مرتبه تکرار کنید.
- نقاشی بکشید و یا کتاب های رنگ آمیزی بزرگسالان راتهیه و روزانه با مداد رنگی طرح های ظریف را رنگ آمیزی کنید.به نظر اکثر محققان رنگ آمیزی قوی ترین ریلکسیشن روحی است.
موفق باشید.

بیشتر بخوانید:
با 15 روش بی حوصلگی را از خود دور کنیم



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.