ناشناس

من به جاری هام حسادت می کنم و حتی تحمل دیدنشون رو ندارم. راهی برای برطرف کردن حسادت وجود داره؟ لطفا کمک کنید

سلام من به جاری هام حسادت می کنم و حتی تحمل دیدنشون رو ندارم تنش میگیرم موقعی که انها میایند خانه ی پدر شوهرم. من عقد هستم و بیشتر روزها خانه ی پدرشوهرم هستم ...در کل به غیر از جاری ها هر کسی که شرایطش از من بهتر باشد بهش حسادت میکنم واز این موضوع خودم هم ناراحتم اگر ذکری و یاراهی برای برطرف کردن حسادت وجود داره لطفا کمک کنید....این حسادت باعث شده من نتونم با دیگران صمیمی باشم
Saturday, May 19, 2018
الوقت المقدر للدراسة:
مؤلف: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

من به جاری هام حسادت می کنم و حتی تحمل دیدنشون رو ندارم. راهی برای برطرف کردن حسادت وجود داره؟ لطفا کمک کنید

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 27 ساله )

سلام
من به جاری هام حسادت می کنم و حتی تحمل دیدنشون رو ندارم تنش میگیرم موقعی که انها میایند خانه ی پدر شوهرم.
من عقد هستم و بیشتر روزها خانه ی پدرشوهرم هستم ...در کل به غیر از جاری ها هر کسی که شرایطش از من بهتر باشد بهش حسادت میکنم واز این موضوع خودم هم ناراحتم اگر ذکری و یاراهی برای برطرف کردن حسادت وجود داره لطفا کمک کنید....این حسادت باعث شده من نتونم با دیگران صمیمی باشم


مشاور: علی محمد صالحی

عرض سلام و احترام.
حسود بودن، ژنتیکی نیست بلکه آموختنی است و خانواده ای که دائما در حال قیاس کردن خود، زندگی  و فرزندانشان با دیگران هستند، قطعا کودکانی حسود تربیت می کنند. بعضی از والدین به کودک می آموزند، تا همیشه خود را با دیگران مقایسه کند و با تکرار این بینش و درخواست، حسادت در شخص متولد  و یا تقویت میشود. در هر حال، مسئله مهم برطرف کردن این ویژگی است. جناب محسن کاشانى، راه‏هاى مبارزه با حسادت را در دو مرحله بیان میکند:
مرحله اول: تمرین بر ترتیب اثر ندادن به حسادت و رفتار بر ضد آن؛ مثلا، فرد به جاى بدگویى، آگاهانه به مدح و ثناى طرف مقابل بپردازد و به جاى تکبر، تواضع نسبت ‏به او را در پیش گیرد.
مرحله دوم: ایجاد رابطه عاطفى مثبت‏ بین خود و فرد مورد حسادت؛ به این صورت که وقتى حسود رفتار خود را اصلاح کند، طرف مقابل این مساله را درک خواهد کرد و دلش نسبت ‏به او نرم مى‏ گردد و زمینه روانى مناسبى براى محبت و دوستى فراهم مى‏ شود. واکنش طبیعى فرد مورد حسادت در این هنگام، نیکى و احسان خواهد بود. بدین‏سان، حسود نیز به سمت احسان و نیکى تمایل پیدا مى‏ کند و زمینه توافق قلبى و برطرف شدن حسادت و از بین رفتن آثار روانى نامطلوب آن فراهم مى‏ گردد.
راهکار دیگه اینکه برای آنچه در زندگی دارید اهمیت و ارزش قائل شوید. قلم و کاغذ بردارید و فهرستی از آنچه در زندگی دارید تهیه کنید . ملاحظه چنین فهرستی، داشته های ما را به ما یادآوری می کند، امتیازات و امکانات زیادی که در زندگی خود داریم، اما به سبب عادی شدن آنها ارزش و اهمیت واقعی آنها را از یاد برده ایم. بی تردید، نداشتن هر یک از چیزهایی که یادداشت کرده اید کمبودی برای شما به حساب می آید.
از طرف دیگر با توجه به اینکه حسادت، احساس نوعی کمبود است و فرد خود را از دیگران پائین تر میبینه، برای مقابله با آن شما باید اعتماد به نفس خودتان را بالا ببرید، تا احساس حسادت نکنید. یعنی وقتی شما خود را ارزشمند و توانمند ببینید و اعتماد بنفس بالایی داشته باشید، دیگر در مقابل دیگران احساس کمبود نخواهید کرد. بنابراین علاوه بر توجه به نکات بالا سعی کنید اعتماد به نفستان هم تقویت کنید. من تمریناتی را برای این منظور به شما توصیه میکنم. 
چند تمرین برای افزایش اعتماد به نفس:
  • نگاه کردن به چشمان دیگران را تمرین کنید. چون عدم نگاه به دیگران 2 معنا دارد: الف: احساس گناه در برابر او؛ ب: احساس ضعف وناتوانی در برابر او.
  • بلند و جدی حرف بزنید
  • در جمع نظر بدهید.
  • خندان باشید. لبخند شما بهترین دارو برای کمبود اعتماد به نفس است
  • سعی کنید همیشه بهترین لباسها را بپوشید.
  • در برابر هر کاری که برایتان انجام میدهند لفظ متشکرم را بکار ببرید.
  • مقتدرانه، افراشته و با گامهای بلند و تند راه بروید.
  • هیچگاه خود را با دیگران مقایسه نکنید.
  • همیشه با زبان مثبت با دیگران هم صحبت شوید.
  • همیشه اطلاعاتتون رو درهر زمینه ای بالا ببرین و به روز باشین
  • نه گفتنِ به جا و به موقع رو تمرین کنین
  • هر روز روی یه تیکه کاغذ عبارت های تاکیدی برای بالا بردن اعتماد به نفس رو بنویسین بذارین جلوی چشمتون و باصدای بلند برای خودتون تکرارکنین تا ملکه ی ذهنتون بشه ودر ضمیرناخودآگاهتون حک بشه، و حتی جلوی آینه به خودتون نگاه کنین و اون ها رو به خودتون بگین اولش سخته ولی صد در صد جواب میده. عباراتی مثل: من مخلوق خالق یکتا هستم، من اشرف مخلوقات هستم، من حتما برای هدفی بزرگ آفریده شده ام، من دوست داشتنی هستم، من زیباهستم، من خودم رادوست دارم (تو آیینه به چشماتون نگاه کنین و باصدای بلند تکرارکنین).
موفق و شاد و پیروز باشید

بیشتر بخوانید:
حسادت و درمان آن



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.