ناشناس

خانومم خیلی لجوج و یه دنده ست" چیکارش کنم؟

سلام. حدود ۴ سال ازدواج کردم و خدا یک پسر بهمون داده. همسرم لجوجه و سر هر بحث کوچیک که شاید حتی نیاز به جر و بحث نداشته باشه ما باید جر و بحث کنیم. این از همون اول ازدواجمون بوده الان هم سر یک بگو مگو...
Wednesday, April 3, 2019
الوقت المقدر للدراسة:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

خانومم خیلی لجوج و یه دنده ست" چیکارش کنم؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 29 ساله )

سلام. حدود ۴ سال ازدواج کردم و خدا یک پسر بهمون داده. همسرم لجوجه و سر هر بحث کوچیک که شاید حتی نیاز به جر و بحث نداشته باشه ما باید جر و بحث کنیم. این از همون اول ازدواجمون بوده الان هم سر یک بگو مگو...


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از همراهی شما، از این که ما را امین خود دانستید کمال تشکر وقدردانی را داریم. ما قدر ارتباط با شما را می دانیم.

بابت متارکه همسرتان متأثر شدیم و امیدواریم اجازه ندهید این ماجرا بیش از این ادامه یابد و با روش هایی که ما عرض می کنیم بتوانید همسرتان را بر سر زندگی بر گردانید. چون خودتان هم خوب می دانید که این شرایط به نفع هیچ طرفی نیست و بیشترین خسارت متوجه فرزندتان می شود.

متأسفانه برخی از همسران وقتی وارد زندگی مشترک می‌شوند که با بسیاری از مهارت‌‌های زندگی، مهارت‌‌های همسرداری، شیوه ارضای مطلوب نیازهای خود همسران، شیوه ارتباط مؤثر با همسرشان و همچنین شیوه حل اختلافات و تعارض آشنا نیستند و اطلاعات چندانی و شناخت درستی در این زمینه ندارند؛ از این روی از همین ناحیه دچار مشکل می‌شوند و سبب بروز ناملایماتی در زندگی و احساسات ناخوشایند دیگر در خود و شریک زندگی‌شان می‌شوند. البته همان طور که می‌گویند: «جلوی ضرر را هر وقت بگیری منفعته» بعد از شروع زندگی مشترک هم خیلی دیر نیست، خوشبختانه این گونه مسائل با مهارت‌افزایی و شرکت در جلسات مشاوره‌ای تا حدود زیادی قابل رفع است مشروط به این که همسران حاضر به همکاری گردند و با شرکت در جلسات مشاوره‌ای و به کار بردن راهکارها و توصیه‌های کارشناسان، مشاوران و دیگر متخصصین مربوطه زمینه را برای اصلاح خویش فراهم آورند. به هر حال، اگر در زندگی مشترک با همسرتان دچار مشکل گردیده‌اید و احساسات ناخوشایندی پیدا کرده اید، بهترین راه برای حل مشکل، ترتیب جلسات گفتگو در یک محیط آرام و صمیمانه و بیان احساس است. جلسه بیان ‌احساس بدین صورت است که زن و شوهر در روز مشخص و در یک ساعت مشخص و از قبل تعیین شده، در یک فضای خلوت و آرام با همدیگر در مورد اتفاقات هفته گذشته تا آن روز صحبت می‌کنند. در این جلسه فقط احساس خود را در مورد اتفاقات، برخوردها، حرف‌ها و رفتارهای همدیگر بیان می‌کنند، هیچ نوع قضاوت و محاکمه و توجیه و ... در این جلسه نباید اتفاق بیفتد. فقط هر کدام از زوجین می‌گویند که از فلان اتفاق، فلان کار یا فلان برخورد شما احساس خوب یا احساس بدی داشتم. این جلسه با گذشت زمان موجب می‌شود تا زوجین از سلایق و علاقه‌ها و احساسات همدیگر آشنا شوند و طبیعتاً کارهایی که موجب ناراحتی همسرشان می‌شود پرهیز و کارهایی که موجب خوشحالی همسرشان می‌شود را بیشتر انجام بدهند؛ بنابراین هیچ گونه انتقاد، سرزنش، ناراحتی، دعوا و پرخاشگری در این جلسه ممنوع است و اگر به هر دلیلی در آن موعد مشخص نتوانستید جلسه را برگزار کنید با توافق همدیگر وقت دیگری را برای آن مشخص نمایید. برادر گرامی؛ چنانچه مشکلاتى در زندگى زناشویى براى انسان پیش بیاید مخصوصا اگر این مشکل و خطا از ناحیه همسر انسان باشد:

اولاً: تا جایى که مقدور است انسان باید چشم پوشى، عفو و گذشت نماید.

ثانیا: مشکلات را با ایجاد فضاى محبت‏آمیز و گرم به صورت روشن، صریح و شفاف با همسرش در میان گذارد که این کار اگر در اولین فرصت مناسب صورت بگیرد بهتر است. فایده این کار آن است که اگر خطایى از هر کسى صادر شده باشد با این صحبت کردن در فضاى آرام روشن مى‏شود و بعد از روشن شدن مطلب باید سعى شود که آن مسأله دیگر تکرار نشود چرا که تکرار آن باعث از هم پاشیده شدن زندگى مشترک مى‏شود. نکته‏ دیگر این است که به خاطر مسائل کوچک موقعی که باعث اختلال در روند طبیعى زندگى شما نشود زندگى را براى خود و همسرتان تلخ نکنید و اعصاب خودتان و همسر گرامیتان را خراب ننمایید همانطور که بالا اشاره کردیم زندگى با عفو و گذشت شیرین‏تر مى‏شود و موارد اختلاف را با گفتگوى همراه با صداقت و در محیط گرم و صمیمى با بحث و بررسى دوستانه حل کنید. برادر گرامی! علت اصلی رفتن همسرتان از منزل را بیان نکردید! آیا بدون دلیل منزل را ترک کرده است؟ یا اختلافاتی با یکدیگر داشته اید؟ این موضوع باید روشن شود. در شرایط فعلی که شش ماه گذشته است اگر واسطه شدن دیگران برای بازگشت او بی فایده است می توانید از او بخواهید شما را در جلسات مشاوره خانواده همراهی نماید و اگر این موضوع را نپذیرفت از مراجع قضایی کمک گرفته و ابتدا همسرتان را تهدید نمایید و در نهایت تهدید خود را عملی سازید و او را برای رفتن نزد مشاور خانواده ترغیب کنید. در همه مراحل سعی کنید آرامش خود را حفظ نمایید و تا می توانید با آرامش و بدون عصبانیت موضوع را حل کنید.

موفق و پیروز باشید.



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.