ل

سلام.پسر من 2 سالشه و حدود 20 کلمه و میگه( بابا/مامان/آب/شیر/دد/رفت/میو/تیک...

سلام.پسر من 2 سالشه و حدود 20 کلمه و میگه( بابا/مامان/آب/شیر/دد/رفت/میو/تیک تاک/ جیک جیک /من/ نه/خوب/عمه/عمو/نی نی/به به / روزبه/نانا/آتش/داغ/نان/هاپ/آن آن/.. البته همه رو به همین واضخی نمیگه منلاً روزبه را میگه اوبه ...یا تیک تاک رو میگه دی دا یا خوب رو میگه اوب... اما خیلی سریع و کامل متوجه سخت ترین حرفها میشه و آنها را به درستی انجام میده.شنوایی اش هم هیچ مشکلی ندارد.چیزهایی که به او یا میدهم را خیلی زودیاد میگیرد و حافظه بسیار خوبی دارد و چیزهایی را که 6-7 ماه پیش به او گفتم کاملاً به یاد می آورد. آیا دیر صحیت کردن او مشکلی دارد.؟
Sunday, April 7, 2013
الوقت المقدر للدراسة:
موارد بیشتر برای شما

ل

سلام.پسر من 2 سالشه و حدود 20 کلمه و میگه( بابا/مامان/آب/شیر/دد/رفت/میو/تیک...

ل ( تحصیلات : لیسانس ، 30 ساله )

سلام.پسر من 2 سالشه و حدود 20 کلمه و میگه( بابا/مامان/آب/شیر/دد/رفت/میو/تیک تاک/ جیک جیک /من/ نه/خوب/عمه/عمو/نی نی/به به / روزبه/نانا/آتش/داغ/نان/هاپ/آن آن/..
البته همه رو به همین واضخی نمیگه منلاً روزبه را میگه اوبه ...یا تیک تاک رو میگه دی دا یا خوب رو میگه اوب...
اما خیلی سریع و کامل متوجه سخت ترین حرفها میشه و آنها را به درستی انجام میده.شنوایی اش هم هیچ مشکلی ندارد.چیزهایی که به او یا میدهم را خیلی زودیاد میگیرد و حافظه بسیار خوبی دارد و چیزهایی را که 6-7 ماه پیش به او گفتم کاملاً به یاد می آورد.
آیا دیر صحیت کردن او مشکلی دارد.؟


مشاور: خانم مردانی

با سلام و عرض ادب در بین کودکان از نظر یادگیری و کاربرد زبان تفاوتهای بسیاری وجود دارد. این تفاوتها حتی در بین دو جنس نیز محسوس است به گونه ای که در بسیاری از موارد دختران از توانایی بیشتری در زمینه زبان برخوردارند. با توجه به آنچه که بیان کردید به نظر می¬رسد که کودک شما از نظر هوشی مشکلی نداشته و توانایی لازم برای برخورداری از این مهارت را دارد. معمولاً درک زبان سریعتر از کاربرد آن شکل می¬گیرد. از اینرو طبیعی است که در این سن توانایی درک زبان کودک شما بیش از توانایی کاربرد آن باشد اما از آنجایی که انتظار می¬رود در سن 2 سالگی کودک ترکیب کلمات را شروع کند و کودک شما از این لحاظ کمی آهسته تر از همسالانش است پیشنهاد میشود که از متخصص گفتار درمانی استفاده شود. البته شایان ذکر است که در اینجا اصلاً مشکل حادی وجود ندارد و شما به عنوان یک مادر دلسوز و توانمند می¬توانید با مطالعه و استفاده از راهبردهای مناسب این توانایی را در فرزند خود بهبود بخشید. راهبردهایی از این دست می توانند سودمند باشند: با کودکتان به فراوانی صحبت کنید و در هنگام صحبت با او کلمات را به شیوه درست تلفظ کرده، به دقت به فرزند خود گوش دهید. درصورتی که کلمه ای را صحیح تلفظ نمی کند این اشتباه را نادیده گرفته و کلمه صحیح را برای او بیان کنید. به جای کودک صحبت نکنید و با تشویق کودک برای صحبت، به خصوص صحبت در جمع در راستای تقویت این مهارت در کودک خود عمل کنید. به هر حال سعی کنید این مسئله در کودک را به عنوان یک مشکل حاد در نظر نگرفته و از این طریق با کاهش نگرانی و استرس ها در این زمینه و ایجاد آرامش در خود و فرزندتان به بهبود این مسئله کمک کنید.



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مشاوره ذات صلة