ناشناس

برای تربیت جنسی کودک مشاوره میخوام"

با سلام و‌خسته نباشید پسره ۶ساله ای دارم که از سن تقریبا ۳ساله شروع به دست زدن به سینه خودم و‌اطرافیان هم کرد و هر چه که بی اعتنایی کردم فایده نداشت و بیشتر شد و بعد به اعضای خصوصی دیگه(باسن) هم دست میزد الان که ۶سالشه رفتارش تغییر نکرده و بیشتر هم شده و انگار از این رفتار لذت هم میبره این نکته رو هم بگم که مامان بزرگش‌اوایل به این کارش میخندید باهاش چه رفتاری داشته باشم رفتارش خیلی زیاده بی اعتنایی اصلا براش مهم نیست وبه یه رفتارعادی تبدیل شده خواهش می کنم راهنماییم کنید ممنون
Monday, March 12, 2018
الوقت المقدر للدراسة:
مؤلف: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

برای تربیت جنسی کودک مشاوره میخوام"

ناشناس ( تحصیلات : فوق لیسانس ، 32 ساله )

با سلام و‌خسته نباشید
پسره ۶ساله ای دارم که از سن تقریبا ۳ساله شروع به دست زدن به سینه خودم و‌اطرافیان هم کرد و هر چه که بی اعتنایی کردم فایده نداشت و بیشتر شد و بعد به اعضای خصوصی دیگه(باسن) هم دست میزد الان که ۶سالشه رفتارش تغییر نکرده و بیشتر هم شده و انگار از این رفتار لذت هم میبره این نکته رو هم بگم که مامان بزرگش‌اوایل به این کارش میخندید باهاش چه رفتاری داشته باشم رفتارش خیلی زیاده بی اعتنایی اصلا براش مهم نیست وبه یه رفتارعادی تبدیل شده
خواهش می کنم راهنماییم کنید
ممنون


مشاور: خانم ضیایی

سلام و عرض ادب خدمت شما مادرگرامی
نگرانی و دغدغه شما مادر محترم را نسبت به چنین موضوع حساسی درک می کنم و از اینکه با سایت راسخون در میان گذاشتید، سپاسگزارم. بیان کردین " پسره ۶ ساله ای دارم که از سن تقریبا ۳ ساله شروع به دست زدن به سینه خودم و‌اطرافیان هم کرد": شیردهی و از شیر گرفتن یکی از مسایل اثر گذار بر پیوند عاطفی مادر- کودک است. مادر بطور طبیعی منبع تغذیه و کسب لذت و آرامش و امنیت کودک است .
زمانی که کودک از شیر گرفته می شود، بعد از مدتی مجددا به سمت سینه مادر گرایش پیدا کرده و احساس نیاز می‌کند و بسیاری از والدین نسبت به این موضوع حساس هستند و ابراز نگرانی می‌کنند اما این مساله هیچ مشکلی نداشته زیرا کودک به تدریج و با رشد شناختی خود متوجه می‌شود که دیگر این رفتار را تکرار نکند و این ارتباط به تدریج قطع می‌شود. مگر آنکه به هر طریقی کودک توجه و تقویتی کسب کند مثل اینکه فرمودین:مامان بزرگش‌اوایل به این کارش میخندید، و یا  شاید حساسیت هایی که خود شما نشان دادید،..
چند نکته ی مهم درباره ی تربیت جنسی در این سن
1- در زمینه تربیت جنسی اگر رابطه والدین با کودک معیوب است،  باید در ابتدا رابطه یمان را بهبود دهیم و بعد به سراغ تربیت و حل مشکلات برویم. باید رابطه حسی و عاطفی خود را از طریق بغل کردن و نوازش کودک ایجاد کنیم و بوِیژه از ارتباط کلامی آرامش بخش و از بازی های هیجان انگیز و قصه خوانی بیشتر از قبل استفاده کنیم.
حداقل نیم ساعت زمان با کیفیت برای فرزندمان اختصاص دهیم تا نیازهای روحی و روانی کودکمان به شکل مناسب ارضا شود.
2- آگاه بودن نسبت به کنجکاوی های کودکان در این سنین بسیار راهگشا است.
3- یادتان باشد کودکان در این سنین فقط جهت کنجکاوی هایشان به اندام خصوصی خود و دیگران توجه دارند. قصد جنسی به معنای بزگسالان ندارند، چون هنوز چرخه ی جنسی در این سن شکل نگرفته است.
4- در چنین مواردی نادیده انگاری و استفاده از اصل تغافل بهترین گزینه است که معمولا موجب خاموشی این رفتارهاست.
پس:هر وقت کودک به این کار مشغول شد، در ابتدا خود را به تغافل بزنید و رفتار او را نادیده بگیرید.
اگر بازهم مشغول شد، حساس نشوید و او را تنبیه نکنید، چرا که حساسیت بیش از حد و توجه کردن باعث میشود کودک باز هم به این کار مشغول شود.
5- فهم اندام خصوصی و رعایت حریم شخصی را در کودک پرورش دهید. هنگام حمام رفتن یکی از موقعیت های طبیعی مناسب برای تربیت جنسی  است و می توان در این هنگام حساسیت به حریم شخصی، آشنایی با اندام خصوصی را در کودک پرورش داد و نهادینه کرد.یکی از رفتارهای والدین که می تواند زمینه تقویت بی حیایی در کودک باشد تعویض لباس یا حمام کردن در نزد کودک است.
اگر بی پروا و در حضور کودک لباس خود را عوض کنند یا بصورت عریان در حمام با کودک بالای 2-3 سال خود حاضر شوند و کودک شاهد عریانی بی پروای پدر یا مادر خود باشد مفهوم حیا و عفت را با هیچ دستورالعمل و سخنرانی ای فرا نخواهد گرفت.برای احترام به حریم خصوصی در هنگام استحمام لازم است اندام های خصوصی پوشیده باشد، هم کودک هم والد، بدین ترتیب در عمل نشان داده ایم نباید به اندام خصوصی کسی نگاه کنیم و کسی هم نباید به اندم خصوصی ما نگاه کند .و در نهایت پرورش حس حریم خصوصی، کودک را آماده می کند که حریم خصوصی خود و دیگران را بشناسد و رعایت کند و بدین ترتیب، احتمال ورود به حریم خصوصی دیگران نیز کاهش می یابد.
موفق و پیروز باشید.

بیشتر بخوانید:
تربیت جنسی کودکان



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مشاوره ذات صلة