ناشناس

کوچکترین چیزی منو بهم می ریزه.برای کنترل خشم راهکار میخوام"

سلام خسته نباشید....من چند وقتی هست که کلا بهم ریختم بخاطر یسری فشارهای روحی...درحدی که هرکس بهم کوچکترین چیزی میگه زود عصبی میشم...منزوی شدم و از هرجمعی حتی خانواده خودم هم بدم میاد...اصلا دلم نمیخواد باکسی صحبت کنم فقط میخوام همه جا سکوت باشه...لطفا کمکم کنین از این حالت بیام بیرون
Saturday, March 24, 2018
الوقت المقدر للدراسة:
مؤلف: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

کوچکترین چیزی منو بهم می ریزه.برای کنترل خشم راهکار میخوام"

ناشناس ( تحصیلات : دیپلم ، 19 ساله )

سلام خسته نباشید....من چند وقتی هست که کلا بهم ریختم بخاطر یسری فشارهای روحی...درحدی که هرکس بهم کوچکترین چیزی میگه زود عصبی میشم...منزوی شدم و از هرجمعی حتی خانواده خودم هم بدم میاد...اصلا دلم نمیخواد باکسی صحبت کنم فقط میخوام همه جا سکوت باشه...لطفا کمکم کنین از این حالت بیام بیرون


مشاور: خانم موحدنساج

 سلام به شما پرسشگر محترم و سپاس بابت اعتمادتان به راسخون، امیدوارم این پاسخگویی بتواند زمینه رفع مشکلتان باشد.در زندگی همه ما دوره های کوتاهی از غمگینی و انزوا دیده می شود، ولی مهم این است که به سرعت در جهت رفع آن برآییم تا ریشه دار و طولانی مدت نشود.سوال شما به صورت کلی مطرح شده و در رابطه با خیلی از مسائل توضیحی وجود ندارد، مانند مدت زمان درگیری با این حالت، نوع روابطیتان با اطرافیان قبل از افسردگی، سابقه افسردگی در خود یا خانواده، سابقه مصرف دارویی خاص و .... بنابراین این پاسخگویی نیز ناگزیر به صورت کلی خواهد بود.
۱- این نشانه ها به خصوص عصبی و بی حوصلگی از نشانه های اصلی کمبود آهن در بدن است که لازم است حتما به پزشک مراجعه کرده و درخواست چکاب کامل داشته باشید، بسیار دیده شده که با مصرف دارو قسمت زیادی از این علائم رفع شده است. این به این معنا نیست که فشار روحی شما نادیده گرفته شده است، بلکه افرادی که کم خونی، فقر آهن و یا کمبود برخی از ویتامن ها را دارند، تنش های روحی را به شکل شدیدتری تجربه می کنند.
۲- سعی کنید از جمع ها به خصوص خانواده فاصله نگیرید، درک می کنم که برخی مواقع واقعا تحمل جمع بسیار سخت می شود اما لازم است تمرین صبر داشته باشید، مطمئن باشید به مرور ماندن در جمع ها برای شما آسان تر و دلپذیر تر می شود.
۳- با یک دوست یا فردی مطمئن و رازدار درد دل کنید، بیان احساسات تنش های روحی را التیام می بخشد.
۴- اگر از دست شخص خاصی ناراحت هستید به جای دفن کردن این ناراحتی درون خود و ایجاد تنش روحی ، سعی کنید با آرامش و احترام سخن خود را بیان کنید یا برایش نامه بنویسید. انباشته کردن حرف های ناگفته زمینه افسرگی را فراهم می کند.
۵- مثبت اندیش باشید، مطمئنا زندگی شما پراست از نکات جالب توجهی که به آنها بی توجه هستید و با بزرگنمایی نکات منفی زندگی در ذهن خود هرچه بیشتر خود را در انزوا غرق می کنید.
۶- سعی کنید کمتر به مشکلات فکر کنید و ذهنتان را به سمت موضوعات دیگر معطوف کنید، توجه زیاد به یک مشکل باعث می شود ذهن از آن یک غول شکست ناپذیر بسازد.
۷- ورزش کنید، به پیاده روی بروید و بهتر است در این راه از همراهی یک دوست بهره مند شوید.اگربرایتان مقدور است یک ورزش جمعی مانند والیبال یا بسکتبال را شروع کنید،که برای افزایش شادابی و ارتقای روابط اجتماعی و در پی آن اعتماد به نفس تاد مفید خواهد بود.
۸- در صورت امکان به صورت حضوری با یک روانشناس مجرب در زمینه افسردگی در ارتباط باشید تا با پشتیبانی و انجام منظم تمرینات بهبود خود را تضمین کنید.
۹- افکار و احساسات خود را هر روز روی کاغذ بنویسید ، سپس آنرا پاره کرده و دور بیاندازید. این کار در ابتدا کمی سخت خواهد بود ولی تاثیر شگفت آوری در آرامشتان خواهد داشت.این کار مانند این می ماند که افکار و احساسات منفی خود را پس از برون ریزی روی کاغذ و تخلیه خود با پاره و انداختن در زباله دور می اندازید.
۱۰- تفریحات مناسبی برای خود در نظر بگیرید مانند مطالعه یا فراگیری و انجام یک کار هنری یا فنی با توجه به علاقیتان، این کار باعث افزایش اعتماد به نفس و شادابیتان خواهد شد.
موفق باشید.
 
بیشتر بخوانید:
نکاتی برای غلبه بر افسردگی
اعتماد به نفس با کنترل خشم
 
 
 
 
 
 



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.