ناشناس

مشاوره ازدواج: ترس از ازدواج دارم، لطفا راهنمایی بفرمایید.

سلام علیکم اول ازهرچیزی یه تشکربابت سایت خوب ومعتبرتان یه جوان ساده شکر خدا به هیچ گناهی الوده نشدم در بحث ازدواج ترس خیلی بزرگی این ترس ازشرایط جامعه برای من به وجود اماده لطف کنید یه راهنمایی ازمن وتمام کسانی که ترس ازازدواج دارند بکنید تادیدگاهمان به ازدواج وشرایط جامعه باز تربشه وماهم تکلیف الهی انجام بدیم درود خداوند بزرگ وبلند مرتبه برتک تک شما عزیزان زحمتکش سایت راسخون
Wednesday, May 16, 2018
الوقت المقدر للدراسة:
مؤلف: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

مشاوره ازدواج: ترس از ازدواج دارم، لطفا راهنمایی بفرمایید.

ناشناس ( تحصیلات : دیپلم ، 27 ساله )

سلام علیکم
اول ازهرچیزی یه تشکربابت سایت خوب ومعتبرتان
یه جوان ساده شکر خدا به هیچ گناهی الوده نشدم در بحث ازدواج ترس خیلی بزرگی این ترس ازشرایط جامعه برای من به وجود اماده لطف کنید یه راهنمایی ازمن وتمام کسانی که ترس ازازدواج دارند بکنید تادیدگاهمان به ازدواج وشرایط جامعه باز تربشه وماهم تکلیف الهی انجام بدیم
درود خداوند بزرگ وبلند مرتبه برتک تک شما عزیزان زحمتکش سایت راسخون


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از همراهی شما با مشاورین «راسخون»، از اینکه ما را به عنوان راهنمای خود انتخاب نمودید سپاسگزاریم.
در سؤال خود دلیل ترس از ازدواجتان را نفرمودید و نمی دانیم چرا از این کار هراس دارید ولی این را می دانیم که کسانی‌که برای اولین بار ازدواج می‌کنند ممکن است کمی درمورد وضعیت جدید به عنوان نقش همسری و شروع زندگی مشترک، احساس نگرانی کنند. این یعنی باید کمی از استقلال خود بگذرند و تمایلات و نیازهای فردی یکدیگر را در نظر بگیرند. کسی که قبلاً ازدواج کرده است هم درمورد شکست سابق خود احساس نگرانی خواهد کرد. مردها و زنان مطلقه نیز گاهی از ازدواج دوباره می‌ترسند. چون می‌ترسند که همان مشکلات، دوباره ازدواج‌شان را ویران کند. اضطراب قبل از ازدواج می‌تواند مشکلاتی بین زوج‌ها تا زمان ازدواج ایجاد کند. فردی که احساس اضطراب می‌کند بسیار حساس و آسیب‌پذیر می‌شود. طرف مقابل او ممکن است این احساس را درک نکند و همین مسأله منجر به جنگ و جدال بین آن‌ها شود و ایجاد رنجش کند.
چارچوب زمانی اضطراب قبل از ازدواج، کنار آمدن با آن را دشوار می‌کند، چون دوره آماده‌سازی ازدواج، مشکلات و استرس‌های خاص خود را دارد. اکثر زوج‌ها، کاملاً درگیر برنامه ریزی برای مراسم عروسی و ماه عسل‌ می‌شوند. آن قدر مشکلات و مسائل مالی و خانوادگی پیش می‌آید که باید آن‌ها را هم در برنامه ریزی‌ها مد نظر قرار دهند. این مسائل، اضطراب قبل از ازدواج را تشدید می‌کند. چون فرد مضطرب هیچ‌وقت فرصت استراحت کامل و کنار آمدن با مشکلاتش را پیدا نمی‌کند. در هر صورت به شما حق می‌دهیم که چنین سؤالی را طرح نموده و با توجّه به وضعیت زندگی در حال حاضر، نگران آیندة‌تان باشید چون سبک زندگی، انتظارات زن و شوهر از یکدیگر و چشم و هم‌چشمی‌هایی که میان خانواده‌ها وجود دارد موجب شده زندگی در نظر جوانان و نوجوانان، سخت و دشوار جلوه نماید. جوان فکر می‌کند برای ازدواج باید منزل شخصی و مستقل داشته باشد. فرش و اسباب زندگی او باید مرتّب باشد، شغل پردرآمد داشته باشد بگونه‌ای که بتواند مراسم عقد و عروسی را مجلل برگزار نموده، بعد از ازدواج نیز خودش و خانواده‌اش در کمال رفاه و آسایش زندگی کنند. امّا ازدواج و زندگی اینگونه وحشتناک هم نیست، اگر واقع‌بینانه‌تر به این قضیّه نگاه کنید، به این نتیجه خواهید رسید که قسمت عمده مشکلات اقتصادی و بیکاری، معضلات ساختگی جامعه ما است. اگر زندگی خویش را بر مبنای اسلام و ارزش‌های انسانی استوار سازیم بسیاری از مشکلات وجود خارجی ندارد و به اندازة کافی زمینة کار نیز موجود است. برادر عزیز و گرانقدر! در آیات قرآن و احادیث که به ازدواج تشویق نموده و فرموده است خداوند ضامن روزی شما است، به این معنا نیست که انسان به ازدواج و تشکیل خانواده اقدام کند بدون این‌که در جستجوی کار و شغل مناسبی باشد. بلکه آیات و روایات بسیاری وجود دارد که به کار و تلاش تشویق نموده(1) و بیکاری را مورد نکوهش قرار داده است و از آن گذشته اگر فردی تنبل و بیکار باشد، هیچ دختری حاضر به ازدواج با وی نخواهد شد، پس اگر آیات و روایات مربوط به ازدواج را در کنار آیات و روایات که به کار و کوشش فراخوانده و سعادت و خوشبختی انسان را مرهون تلاش خود فرد دانسته، قرار دهیم، نتیجه این می‌شود که جوانان هم به کار و کوشش بپردازند و هم در رابطه با زندگی آینده‌شان تصمیم درست و عاقلانه اتخاذ نمایند.
در این صورت، معنای این سخن که «خداوند ضامن روزی شما است» این می‌شود که اگر فردی ازدواج کند یا زمینه‌های ازدواج را فراهم نماید، خداوند این امکان را برای وی فراهم می‌سازدکه شغل مناسبی پیدا کند، و هرگز به این معنا نیست که فرد بدون این‌که کار و تلاش از خود نشان دهد، خداوند بدون واسطه به وی روزی دهد. اساساً دین اسلام، دین کار و تلاش و کوشش است.
خلاصه کلام آن‌که:
با توکل و امید به فضل و رحمت الهی و با مشورت و کمک از دوستان و افراد با تجربه، به ازدواج اقدام نمایید، خداوند از فضل و رحمت خویش، زمینة موفقیت شما را فراهم خواهد نمود و به وعده‌ای که به شما و همه جوانان داده است، وفا خواهد کرد. البته یاد خدا را فراموش نکرده قناعت، ساده زیستی و تلاش و کوشش را همیشه سرلوحه زندگی خویش قرار دهید.
موفق باشید.

بیشتر بخوانید

دلایل فرار آقایون از ازدواج



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.