فاطمه

با سلام و خسته نباشیدپسرم حدود دوساله است و تازگی...

با سلام و خسته نباشید پسرم حدود دوساله است و تازگی وقتی چیزی میخواد که نمی تونم بهش بدم یا کار بدی می کنه و دعواش می کنم منو می زنه سعی کردم از روش بی تفاوتی نسبت به این کارش استفاده کنم اما جوا نداد یا وقتی منو می زنه تو چشمش نگاه می کنم بدون اینکه حرفی بزنم چشماشو می بنده و صورتشو برمی گردونه اما تا ازش چشم برمی دارم دوباره می زنه. باهاش صحبت می کنم که این کار بده آدم نباید مامانشو بزنه یا به عنوان تنبیه اسباب بازیش رو برداشتم و گفتم تا زمانیکه مامانو می زنی اینو بهت نمیدم اما فایهده نداشته و دفعه بعدی که دوباره عصبانی بشه اینکار رو می کنه. احساس می کنم جدیدا واکنش های عصبی زیادی نشون میده. دندوناشو میذاره رو هم و میسابونه و فشار میده. لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر.
Saturday, September 7, 2013
الوقت المقدر للدراسة:
موارد بیشتر برای شما

فاطمه

با سلام و خسته نباشیدپسرم حدود دوساله است و تازگی...

فاطمه ( تحصیلات : فوق لیسانس ، 26 ساله )

با سلام و خسته نباشید
پسرم حدود دوساله است و تازگی وقتی چیزی میخواد که نمی تونم بهش بدم یا کار بدی می کنه و دعواش می کنم منو می زنه سعی کردم از روش بی تفاوتی نسبت به این کارش استفاده کنم اما جوا نداد یا وقتی منو می زنه تو چشمش نگاه می کنم بدون اینکه حرفی بزنم چشماشو می بنده و صورتشو برمی گردونه اما تا ازش چشم برمی دارم دوباره می زنه. باهاش صحبت می کنم که این کار بده آدم نباید مامانشو بزنه یا به عنوان تنبیه اسباب بازیش رو برداشتم و گفتم تا زمانیکه مامانو می زنی اینو بهت نمیدم اما فایهده نداشته و دفعه بعدی که دوباره عصبانی بشه اینکار رو می کنه.
احساس می کنم جدیدا واکنش های عصبی زیادی نشون میده. دندوناشو میذاره رو هم و میسابونه و فشار میده.
لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر.


مشاور: خانم سعیده صفری

: باسلام . خواهر عزیزم مشکلی که در مورد آن صحبت کردید یک حالت رفتاری و روانشناختی بهنجار و طبیعی برای دوره ی سنی کودک شما است. این رفتارهای به ظاهر لجبازانه، نشانه ی رشد روانشناختی سالم و طبیعی فرزند شما است. شاید این صحبت برای شما کمی عجیب به نظر برسد اما در این سنین، اولین رفتارهای استقلال خواهانه ی انسان، آغاز می شود. یعنی کودک از این سن با مخالفت هایی که می کند، می خواهد حس استقلال را تجربه کند. تلاش برای مخالفت با پدر و مادر و انجام رفتار مورد نظر خود، به کودک این احساس را می دهد. البته این به این معنی نیست که والدین باید کودک را کاملاً به حال خود رها کنند تا احساس استقلال او تأمین شود. توصیه ی من در این زمینه، این است که شما شیوه های تربیتی قاطعانه ی خود را همچنان ادامه دهید، و تا جایی که می توانید تسلیم رفتارهای لجبازانه ی او نشوید یعنی با پرت کردن وسایل و زدن شما خواسته اش را اجابت نکنید. اما به کودکتان اجازه دهید که در بعضی از حیطه های امن، خودش دست به تجربه بزند. به عبارت دیگر سعی کنید فرصت های امن و سالمی برای مستقل عمل کردن از والدین به او بدهید، هرچند که به نظر شما خرابکاری کند یا چیزی را به هم بریزد یا جایی را کثیف کند (البته نه همیشه و در همه جا بلکه در شرایطی خاص و معین). مطمئن باشید که اگر این دوره ی حساس را با یک تربیت قاطع و در عین حال انعطاف پذیر،‌ پشت سر بگذارید، بعد از سه سالگی، به تدریج رگه های تربیت پذیری و پیروی خودجوش از توصیه های والدین را به طور واضح در کودک خود مشاهده خواهید کرد. اما اگر در مورد سایر رفتارها مثل دندان ساییدن در فرزندتان بهبود پیدا نکرد با یک متخصص کودکمشورت کنید تا مشکل را بررسی کند.موفق باشید.



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مشاوره ذات صلة