چگونگی برخورد با خواهران و برادران کودکان بیش فعال

در خانواده هایی که کودک بیش فعال وجود دارد، به علت نیاز بیشتر این کودکان، حس حسادت دیگر فرزندان خانواده نسبت به آنها برانگیخته می شود. راه برخورد با خواهران و برادران یک کودک بیش فعال چیست؟ برای پاسخ به...
Sunday, June 24, 2018
الوقت المقدر للدراسة:
مؤلف: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
چگونگی برخورد با خواهران و برادران کودکان بیش فعال
 یک کودک بیش فعال می تواند به روان دیگر اعضای خانواده نیز آسیب بزند.
 
چکیده: در خانواده هایی که کودک بیش فعال وجود دارد، به علت نیاز بیشتر این کودکان، حس حسادت دیگر فرزندان خانواده نسبت به آنها برانگیخته می شود. راه برخورد با خواهران و برادران یک کودک بیش فعال چیست؟ برای پاسخ به این سوال با ما همراه باشید.

تعداد کلمات 509 / تخمین زمان مطالعه 3 دقیقه

 چگونگی برخورد با خواهران و برادران کودکان بیش فعال

خواهران و برادران کودکان بیش فعال

کودکان بیش فعال نه تنها بر والدین، بلکه روی همه اعضای خانواده تاثیر می گذارند. ممکن است فرزندانتان به سبب زمان بسیاری که برای برادر با خواهر بیش فعالشان می گذارید، برنجند شاید چنین احساس کنند مبالغی که صرف هزینه های پزشکی، مشاوره و دیگر برنامه ها می شود، می تواند به گونه ای دیگر برای همه اعضای خانواده مصرف شود. افزون بر این، با افزایش سن آنان، موضوع مشترک میان همه ایشان، خجالت کشیدن از وضعیت اختلال خواهر یا برادر بیش فعالشان است. اگر به شکلی مناسب به این موارد رسیدگی نشود، ممکن است به رنجش و خشم بینجامد. واضح است که نباید در رویارویی با این مشکلات، از خشم یا تهدید استفاده کنید.

آنچه در زیر می آید، نکته هایی کلی برای چگونگی برخورد با خواهران و برادران فرزند بیش فعالتان است:
 

١. احساسات آنها را بپذیرید

 انکار نکنید که فرزند بیش فعالتان بر خواهر و برادرهایش تأثیرهایی داشته و خواهد داشت. این تأثیرها ممکن است بارها به شکل عصبانیت یا اظهار نظری بی ملاحظه خطاب به شما با کودک بیش فعالتان ابراز شود. می توانید زمانی مناسب برای گفت وگو درباره احساساتی که به چنین انفجاری انجامیده است، در نظر بگیرید. جمله هایی ساده مانند «می دانم که به نظر می رسد پول زیادی صرف خواهر یا برادرت می کنیم» یا «متأسفم، اما او الان به زمان بیشتری نیاز دارد» کمک می کنند تا شما احساساتی را ابراز کنید که نشان می دهند برخورد با یک تفاوت در خانواده همیشه آسان نیست.
 

٢. کاری نکنید آنان به سبب بیش فعال نبودن، احساس گناه کنند

 برخی والدین به فرزندشان چنین می گویند: «باید شکرگزار باشی که این اختلال را نداری». بیشتر بچه ها شاید به داشتن یا نداشتن مشکلات فکر نمی کنند. توصیه داشتن رفتاری ویژه به آنان - چون اختلال یا ناتوانی خاصی ندارند منصفانه نیست. گاه نوجوانان بر سر والدینشان فریاد می زنند: «کاش من هم این اختلال را داشتم؛ زیرا در آن صورت رفتار بهتری با من داشتی». ما نباید با برخوردهایمان اجازه دهیم که آنان این گونه فکر کنند
 

٣. بکوشید زمانی ویژه به دیگر فرزندانتان اختصاص دهید

 هرگز نمی توان از این حقیقت روی گرداند که داشتن فرزندی بیش فعال، زمان بسیاری می گیرد اما شما باید بکوشید زمانی ویژه را نیز به فرزندان دیگرتان اختصاص دهید. این کار می تواند رفتن به بازار یا تماشای یک برنامه تلویزیونی در کنار هم یا زمانی برای تنها بودن با او باشد.
 
 
منبع: کتاب «کمی قرار برای یک بی قرار (بیش فعالی کودکان و راه های درمان آن)»
نویسنده: سیدمصطفی دیانت مقدم

بیشتر بخوانید :
به فرزندان مان بیاموزیم با یکدیگر خوب باشند
وقتی خواهر و برادر دعوا می‌کنند
شش روشی که خواهر و برادر‌ شما، روی سلامتی‌تان تاثیر می گذارند



ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی ذات صلة