فواید گوشت اردک برای سلامتی (بخش اول)

میزان اسیدهای چرب موجود در گوشت اردک، بالاست، بنابراین در افزایش وزن طبیعی، سریع و سالم بدن، نقش دارد. گوشت اردک را باید به صورت متعادل مصرف کنیم زیرا مصرف درست آن باعث وزن ایده‌آل می‌شود. میزان چربی و...
Friday, April 10, 2020
الوقت المقدر للدراسة:
موارد بیشتر برای شما
فواید گوشت اردک برای سلامتی (بخش اول)
مصرف گوشت اردک می‌تواند گردش خون را روان کرده و سیستم عصبی را تقویت کند که این مسئله با توانایی مردان در ارتباط است.
 

مقدمه

خواص گوشت اردک برای سلامتی بسیار زیاد است. اردک، گونه‌ای از ماکیان است که گوشت آن در تهیه غذا به کار می‌رود. اردک را معمولا سرخ کرده یا آن را می‌پزند. علاوه بر گوشت اردک، تخم آن نیز مصرف خوراکی دارد. منظور از گوشت اردک، گوشت بدن اردک به ویژه سینه و ران آن است. گوشت ران اردک رنگ تیره‌تری دارد و چربی آن از گوشت سینه بیشتر است.

رنگ سینه اردک، تیره‌تر از سینه مرغ است. اردک، یک پرنده آبی است، بنابراین لایه‌ای از چربی در زیر پوست آن قرار دارد تا بدن اردک را گرم کند. گوشت اردک فواید زیادی برای سلامتی داد. همچنین، اردک سرخ شده و کبابی طعمی عالی دارد. مواد مغذی موجود در گوشت اردک برای رشد اهمیت دارند، به همین دلیل فواید گوشت آن را در این‌جا آورده‌ایم.
 

ارزش تغذیه‌ای گوشت اردک

مواد مغذی موجود در هر ۱۰۰ گرم گوشت اردک:
قسمت مصرفی گوشت اردک (خوراکی)    ۶۰٪
انرژی    ۳۲۶ کیلو کالری
پروتئین    ۱۶ گرم
چربی    ۲۸.۶ گرم
کربوهیدرات    ۰ گرم
کلسیم    ۱۵ میلی‌گرم
فسفر    ۱۸۸ میلی گرم
آهن    ۲ میلی‌گرم
ویتامین A    ۹۰۰ واحد بین‌المللی
ویتامین B۱    ۰.۱ میلی‌گرم
 

خواص گوشت اردک 

۱. حفظ سلامت جسمی و ذهنی
گوشت اردک، دارای مواد مغذی بسیاری از جمله مس است که در حفظ سلامت جسمی و ذهنی فرد نقش دارد. مس، نقش مهمی در رشد طبیعی بدن نیز ایفا می‌کند. به علاوه، در کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب تاثیر دارد.
 
۲. افزایش طبیعی وزن بدن
میزان اسیدهای چرب موجود در گوشت اردک، بالاست، بنابراین در افزایش وزن طبیعی، سریع و سالم بدن، نقش دارد. به هر حال، گوشت اردک را باید به صورت متعادل مصرف کنیم زیرا مصرف درست آن باعث وزن ایده‌آل می‌شود. میزان چربی و پروتئین گوشت اردک، دو برابر گوشت مرغ است.
 
۳. تقویت سیستم عصبی
مصرف گوشت اردک می‌تواند عملکرد سیستم عصبی را بهبود بخشد زیرا دارای اسید پانتاتونیک – نوعی ویتامین B کمپلکس- است. اسید پانتاتونیک باعث آزاد شدن انرژی و فعال شدن سیستم عصبی می‌شود. یک سیستم عصبی خوب و قوی، مانع از استرس و افسردگی می‌شود. به علاوه، در کاهش اضطراب نیز نقش دارد.
 
۴. روان کردن دستگاه گوارش
وجود نیاسین (ویتامین B۳) در گوشت اردک به نرم و روان شدن دستگاه گوارش کمک می‌کند. نیاسین در جذب کربوهیدرات، پروتئین و چربی نقش دارد. این ماده برای مبارزه با دیابت نیز مفید است. در هر ۱۰۰ گرم گوشت کبابی اردک، ۵.۱ میلی‌گرم نیاسین ( ۲۵٪ نیاز روزانه) وجود دارد.
 
۵. تثبیت عملکرد عضلات
گوشت اردک، دارای سدیم است که به تغذیه عضلات و حفظ حداکثر عملکرد آنها کمک می‌کند. به علاوه، می‌تواند خطر گرفتگی عضله را کاهش داده یا آن را درمان کند. سدیم، فشار عصبی که باعث ایجاد درد در بدن می‌شود را کاهش می‌دهد.
 
۶. افزایش توانایی مردان
مصرف گوشت اردک می‌تواند گردش خون را روان کرده و سیستم عصبی را تقویت کند که این مسئله با توانایی مردان در ارتباط است. این به دلیل وجود تیامین (ویتامین B۱) در گوشت اردک است. در ۱۰۰ گرم گوشت کبابی اردک، ۰.۳ میلی‌گرم تیامین (۱۷٪ نیاز روزانه) وجود دارد.
 
۷. مراقبت از پوست
نیاز به چربی را می‌توان با مصرف گوشت اردک تامین کرد. چربی، بر حفظ رطوبت، شادابی و سفتی پوست تاثیر می‌گذارد. اگر بدن به کمبود چربی دچار باشد، پوست، شادابی خود را از دست می‌دهد. در واقع، چربی یکی از شاخص‌های محافظت در برابر تغییرات آب و هوایی است.
 
۸. تثبیت دمای بدن
میزان اسیدهای چرب موجود در گوشت اردک، بالاست. بنابراین می‌تواند بدن را گرم کرده و مانع از سرما شود. به علاوه، این چربی می‌تواند در برابر تغییرات شدید دما نیز از بدن محافظت کند.
 
۹. تقویت سیستم ایمنی
روی موجود در گوشت اردک برای تقویت سیستم ایمنی ( به طور طبیعی) مفید است. یک سیستم ایمنی خوب در برابر بیماری‌های متعدد از بدن محافظت می‌کند. این ماده، فرآیند درمان زخم‌ها، به ویژه زخم‌های خارجی را نیز سرعت می‌بخشد.
 
۱۰. تسکین گلودرد
مواد معدنی موجود در گوشت اردک برای تسکین گلودرد (لارنژیت) بسیار مفیدند. صدای فرد به حالت عادی برگشته، خس خس سینه، رفع شده و درد گلو کاهش می‌یابد.

ادامه دارد...

منبع: تحریریه سایت کسب و کار بازده – مژگان گوران


مقالات مرتبط
ارسل تعليقاتك
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی ذات صلة